технологія приготування гарячих бутербродів

технологія приготування гарячих бутербродів


Загальні правила приготування, оформлення та відпуску бутербродів. Бутерброди –це найбільш розповсюдженний вид закуски. Для їх приготування використовують житній або пшеничний хліб, який нарізають зі скоринкою чи без неї на подовжені скибочки близько 1 см. Використовують для бутербродів м’ясні та рибні гастрономічні продукти та кулінарні вироби, сири, сиркову масу, повидло, джем, яйця, масло и масляні суміші, різноманітні соуси, овочі, фрукти і другі продукти так, щоб вони добре поєднувалися за смаком і кольором. Продукти для бутербродів нарізають тонкими скибочками в такій кількості, щоб повн.


- ознайомити учнів із видами складних і гарячих бутербродів, технологією їх приготування; - навчити готувати складні бутерброди з дотриманням технології приготування, культури праці, санітарно-гігієнічних вимог та правил безпеки праці; - розвивати творчі здібності учнів; - виховувати дбайливе ставлення до продуктів харчування, акуратність під час виконання кулінарних робіт. Обладнання: таблиця «Види бутербродів», саморобні таблиці «Правила техніки безпеки під час роботи ножем». Інструменти й посуд: обробні дошки, ножі, столовий посуд, скатертина, серветки, продукти для бутербродів. Хід уроку.


Гарячі бутерброди в духовці – це відмінна закуска, як для повсякденного столу, так і для званої вечері. Страва припаде по душі усім від мала до велика. Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою. Для смачних бутербродів в духовці з ковбасою потрібно: батон – 1 шт.; копчена ковбаса – 150 г . • Рецепт приготування з сайрою в духовці. Відмінними смаковими якостями володіють гарячі бутерброди з сайрою. Для приготування потрібні такі інгредієнти: батон – 1 шт.; сайра консервована – 1 банка


Класичний рецепт приготування гарячої закуски дуже простий. Щоб бутерброди на сковорідці не вийшли занадто жорсткими, важливо правильно зробити смачну основу з багета або звичайного батона, не пересушив її. Батон нарізають, обсмажують в рослинному маслі, не забуваючи перевертати. Бутерброди-грінки мають основу з гарячих грінок, тартинки – з невеликих шматочків хліба або тарталеток. Начинка може бути будь-як солоної, так і солодкої (наприклад, коли ніжну курятину і домашній сир кладуть на шар джему або варення). З ковбасою. Час приготування: 25 хвилин. Кількість порцій: 4 персони. Калорійність страви: 189 ккал в 100 р. Призначення: гаряча закуска, до сніданку. Складність приготування: легка.


Поширити. Ще пару десятиліть тому ми могли лише мріяти про такі вишукані страви, а зараз ласуємо ними не тільки в кафе, а й у себе на кухні, балуємо і дивуємо близьких і друзів. Гарячі бутерброди з фаршем. Ніяких особливих хитрощів в приготуванні цієї страви немає, а виходить дуже ситно і смачно. Багато хто любить їсти їх з чаєм або кавою, хтось використовує як закуску до пива, а хтось ласує ними просто так. Такі бутерброди подобаються і дорослим, і дітям. Інгредієнти: Хліб пшеничний — 200 г. Свинина — 300 г. Цибуля ріпчаста — 1 шт. Сухарі панірувальні — 2 ст. л. Яйця курячі — 1 шт. Сметана — .


Мета: Ознайомити учнів з видами бутербродів, технологією їх приготування, правилами безпечної праці з ріжучими інструментами, навчити готувати бутерброди. Виховувати бережне відношення до продуктів харчування, охайність при виконанні кулінарних робіт, дотримання правил техніки безпеки та особистої гігієни. Конспект на урок Трудове навчання скачати.


Традиційно для приготування гарячих бутербродів використовується сир твердого сорту. Його можна нарізати слайсами або подрібнити на тертці. Гарячі бутерброди з сиром в духовці слід готувати до повного розплавлення останнього. Подавати до столу таку закуску краще в гарячому вигляді. Перед подачею до столу можна прикрасити бутерброди гілочками зелені, шматочками овочів, маслинами і т. д. Час випікання бутербродів у духовці в середньому варіюється до 17 хвилин. Дно дека або форми рекомендується застеляти пекарським папером. Готуємо ситний і неймовірно смачний сніданок. Не знаєте, чим здивувати св.


Теги: гарячі бутерброди. 7 рецептів гарячих бутербродів. [caption id="attachment_4731" align="aligncenter" width="1000"] ?[/caption]. 1. Гарячі бутерброди з картоплею. Складові: - 3-4 картоплини. Вже з назви цього гарячого бутерброда випливає, що готувати його просто і набір продуктів мінімальний)) Такий гарячий бутерброд може виступати в ролі закуски при зустрічі з друзями або і на сніданок для всієї родини. Бутерброд виходить смачним, соковитим і з апетитною хрусткою скоринкою. Рецепт приготування з покроковими фотографіями. Приступимо. 1. Батон нарізати на тонкі, приблизно по 1 см, шматочки.


Якщо якась страва з часом все таки починає набридати, приїдатися, так би мовити, то це аж ніяк не стосується бутербродів. Це найпопулярніша закуска в усьому світі, яку готують з найрізноманітнішими начинками. Вони доречні і актуальні хоч щодня. Чудово поєднуються з борщем, салатами, як самостійна друга страва з чаєм чи кавою. Словом – смакують завжди. А гарячі – й поготів.


Мета: Ознайомити учнів із видами складних та гарячих бутербродів, технологією їх приготування, навчити готувати складні бутерброди з дотриманням технології приготування, культури праці, санітарно-гігієнічних вимог та правил безпеки праці, розвивати творчі здібності учнів, виховувати дбайливе ставлення до продуктів харчування, акуратність під час кулінарних робіт. Обладнання: таблиця «Види бутербродів», саморобні таблиці «Правила техніки безпеки при роботі ножем». Інструменти і посуд: обробні дошки, ножі, столовий посуд, скатертина, серветки, продукти для бутербродів. Хід уроку. Організаційна ч.


«Бутерброд» походить від слів «бутер» (олія) і «брот» (хліб). Вважається, що творцями бутерброда є педантичні німці. Бутерброд представляє з себе закуску на хлібі. Вони готуються досить швидко і вимагають мінімальних витрат сил і засобів. Основа будь-якого бутерброда – це шматочок білого або чорного хліба, а також батона. Для приготування закуски можна використовувати як свіжий, так.


Инфоурок › Технология ›Конспекты›Открытый урок "Приготовление горячих бутербродов" (5 класс). Открытый урок "Приготовление горячих бутербродов" (5 класс). Скачать материал. Цель занятия: образовательная – ознакомить учащихся со значением хлеба в питании человека; с технологией приготовления и оформления бутербродов; научить готовить бутерброды. развивающая - развивать творческие способности и вкус при изготовлении и оформлении бутербродов. воспитательная - воспитательная: воспитание аккуратности, опрятности в работе, воспитывать культуру труда.


Гарячі бутерброди в духовці. Якщо нікуди поспішати, обов'язково скористайтеся одним з наведених нижче рецептів і порадуйте себе і своїх близьких гарячими бутербродами, приготованими в духовці. Таке блюдо із задоволенням з'їдять не тільки дорослі, а й діти. Гарячі бутерброди з куркою і сиром. Інгредієнти: батон . Дрібно нарізати зелений лук і пересипати його в глибоку ємність. Додати до цибулі яйця.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

решебник чудесенко теория вероятности

гдз укр літ 7 клас авраменко 2015 відповіді

контрольна робота будова слова орфографія 5 клас з відповідями